Les GSeries 2023 s’inicien en el Circuit Andorra

Gran expectació entre els presents en el Per d’Envalira per veure els vehicles 100% elèctrics de la categoria GSeries E.

Guillaume de Ridder (GSeries E), José Roger (Side by Side), David Bouhet (Clio ICE Trophy), a més de Xavier España (ICE Gladiators- Carrera1), i Marc Font (ICE Gladiators-Carrera 2), van ser els vencedors de la G1, primer meeting de les GSeries 2023.

Malgrat els inconvenients que està donant la climatologia als responsables de la pista del Circuit Andorra – Pas de la Casa, el primer meeting de la temporada es va poder disputar amb normalitat, amb un ambient que es va refredar, per als aficionats, amb l’arribada de la nit, mentre que en la pista succeïa tot el contrari. L’arribada de les mànegues decisives, sobretot dels SBS, van posar molta emoció i en alguns instants, situacions compromeses.

Aquest dissabte (dia 14) la presentació del Renault Clio Rally3, va posar en marxa l’activitat en la pista. Alpine Racing, amb Josep M. Ferrer al capdavant, van aprofitar la disputa del primer parcial de les GSeries 2023 per a presentar en societat el Clio Rally3. Abans d’iniciar-se la G1, el nou vehicle de Renault va donar diverses voltes.

La presència dels campions del FIA RX2e Rallycross Championship, a més de la inscripció del pilot de l’Automòbil Club d’Andorra, en la qual primer prova de la nova categoria de les GSeries 2023, va generar molta expectació per veure un vehicle 100% elèctric en el traçat andorrà.

El campió 2021 del trofeu FIA esmentat, Guillaume de Ridder, es va imposar tant en la mànega qualificativa com en la final. El pilot belga va tenir com a rival directe al pilot de Hiper Pas, Raul Ferré, que va aprofitar a la perfecció el seu coneixement de la pista per a aconseguir una merescuda segona posició.

En la final, sens dubte la mànega més compromesa, les posicions van quedar definides en les primeres voltes, Ferré vintent sorprendre en la sortida a de Ridder, però com que no ho va assolir, es va mantenir en la segona plaça controlant sense massa problemes a Viktor Vranckx, el campió 2022 del RX2e.

Read more: Esport ...