Prop de 900 persones van participar en la cursa d’esquí de muntanya SKIMO-2019 a Andorra els dies 23 i 24 de febre

all-andorra.com és el soci d’informació de la competició.

La Sportiva Andorra Skimo, la competició de dos dies d’esquí de muntanya, va acabar el 24 de febrer a Andorra. Als participants se’ls van oferir quatre itineraris: la Skimo2, la Skimo4, la Skimo6 i la Skimo10.

L’equip d’Antonio Alcalde – Jordi Alís (temps total 7:18:07) va guanyar la competició més difícil, la Skimo10 de dos dies, amb una distància de 70 km i una diferència d’alçada de 5000 metres. En segon lloc amb una diferència de només 7 segons – l’equip Scarpa (7:18:14). En tercer lloc – L’equip de La Sportiva (7:29:22).

L'equip d'Antonio Alcalde - Jordi Alís (temps total 7:18:07) va guanyar la competició més difícil, la Skimo10

La Skimo10 representava una ruta de muntanya com 10 refugis. El primer premi de la ruta és Skimo6, i el ball de Naturlandia (estació d’esquí del Fons de Sant Julià de Lòria) té el Grau Roig. La segona etapa va de Grau Roig a Arcalís i manté moltes dificultats tècniques.

La Skimo4 és una competició que comença a Grau Roig i acaba en Arcalís. La distància és de 40 km, amb una diferència de 3000 metres. El camí uneix 4 refugis de muntanya.

En 2019, s’ha proposat un nou itinerari. La Skimo 2 és una prova per a joves menors de 18 anys. La distància de la ruta és de 14 km, la diferència d’altitud és de 1050 metres. Els participants es van unir en 2 refugis de muntanya.

Tothom està autoritzat a participar a la competició. Una de les condicions és tenir una llicència de la Federació Alpina d’Esquí (per tal d’estar assegurat).

Els guanyadors dels equips masculins Skimo10:

Jordi Alís i Antonio Alcalde – 1er lloc, Xavi Areny i Iñigo Martinez (2on lloc), Pere Rutllan i Miguel Caballero (3er lloc).

Els guanyadors dels equips mixtos Skimo10: 1. Jordi Solé i Maria Fargues, 2. Lorena Ledesma i Marc Vila, 3. Josep Ferrer i Silvia Puigarnau

Guanyadors dels equips femenins Skimo10: 1.Marta Riba i Sophie Dusautoir, 2. Equip La Sportiva W: Claudia, Sabata, Fatima De Diego i Maria Illa, 3. Queralt Riba i Sabrina Solana.

Read more: Esport ...